Förvara dina däck hos oss

Årstiderna förändras

Boka däckhotell idag

Varmt välkommen till Däck Carlssons däckhotell – din ultimata lösning för smidig och trygg däckförvaring. För bara 550 SEK per säsong erbjuder vi en tjänst som avsevärt förenklar ditt bilägande. Inga mer besvär med att hitta plats för däckförvaring hemma eller tunga lyft. Våra experter tar hand om dina däck och ser till att de förvaras under optimala förhållanden, skyddade från elementen. Detta garanterar att dina däck behåller sin kvalitet och säkerhet, oavsett om det är sommar- eller vinterdäck. Välj Däck Carlssons däckhotell för en bekymmersfri däckhantering.

Om däckhotellet

Det är enkelt och smidigt att använda sig av vårt däckhotell.

Så funkar det

1

Boka din service
Starta processen genom att enkelt boka din däckservice hos oss.

2

Besök verkstaden
Kör sedan till vår anläggning vid bokad tid; vårt team tar hand om dina däck.

3

Vi tar hand om resten
Rengöring, förvaring & byte av dina däck – de är alltid redo och i toppskick.

550 :- / säsong

Däckhotell är den ultimata lösningen för smidig och trygg däckförvaring. För bara 550 SEK per säsong erbjuder vi en tjänst som avsevärt förenklar ditt bilägande. Inga mer besvär med att hitta plats för däckförvaring hemma eller tunga lyft.

 

Våra experter tar hand om dina däck och ser till att de förvaras under optimala förhållanden, skyddade från elementen. Detta garanterar att dina däck behåller sin kvalitet och säkerhet, oavsett om det är sommar- eller vinterdäck. Välj Däck Carlssons däckhotell för en bekymmersfri däckhantering.

Upplev fördelarna

Vi hjälper dig

Lär dig att ta om dina däck

På Däck Carlsson är vi här för att hjälpa dig. Har du frågor om däckförvaring, däckbyte eller allmänt underhåll? Vårt team av experter är redo att svara. Utöver grundtjänsten erbjuder vi även extra tjänster som däckbalansering, reparationer och djupgående inspektioner. Vårt mål är att erbjuda en komplett däckhanteringsservice som uppfyller alla dina behov. Kontakta oss för att få mer information eller kom förbi för personlig service.

Kom Igång Idag!

Är du redo att uppleva bekvämligheten och fördelarna med Däck Carlssons däckhotell? Boka din plats nu! Kontakta oss via telefon, e-post eller direkt på vår hemsida. Besök oss gärna för personlig service. Glöm inte att följa oss på sociala medier för senaste nytt, tips och erbjudanden. Vi ser fram emot att ta hand om dina däck!